ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال وضعیت مبهم مصدومیت گاوی اونانا در راه سوپرلیگ ترکیه ورود فیفا به مسئله آلوز و تراکتور ۴۳ درصد زنان تهرانی دچار کم‌تحرکی هستند منیر الحدادی در انتظار تایید شورای تامین اورونوف در جنگ با پرسپولیسی‌ها! پخش زنده بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین استقلال در بین‌المللی‌ترین حالت ممکن ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امیر ریسک نمی‌کند! طرح خلاقانه باشگاه شمس آذر قزوین از ماه خونی + عکس پدیده فصل قبل رئال از چشم آلونسو افتاد
سرخط خبرها

درباره یک انتخابات عجیب در هیئت دو و میدانی خراسان‌رضوی | فوری‌فوتی، بدون قرار قبلی!

  • کد خبر: ۱۵۰۰۹۷
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
درباره یک انتخابات عجیب در هیئت دو و میدانی خراسان‌رضوی | فوری‌فوتی، بدون قرار قبلی!
رئیس هیئت دوومیدانی خراسان‌رضوی بعد از ۲ سال، در سکوت کامل خبری انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع انتخاباتی هیئت دوومیدانی خراسان‌رضوی بعد از نزدیک به دو سال اداره هیئت با سرپرست، سرانجام دیروز در سکوت کامل خبری برگزار شد. اتفاقی عجیب و بحث‌برانگیز بود که در آن، رضا امین‌زاده به‌مدت چهار سال ریاست این هیئت را به‌دست آورد. نکته جالب توجه برگزاری این مجمع، علاوه بر اطلاع‌رسانی‌نکردن به رسانه‌ها، تک کاندیدایی برگزارشدن آن است. چنان‌که در این انتخابات فقط رضا امین‌زاده و عسگری‌زاده نامزد بودند که گویا قبل از شروع روند رأی‌گیری عسگری‌زاده انصراف داده و همکاری و حمایتش را از هیئت اعلام کرده است.

نکته عجیب‌تر مجمع آنکه فقط شانزده نفر در آن حاضر بوده‌اند که از قضا هر شانزده رأی هم به سبد امین‌زاده، کاندیدای مطلوب اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان خراسان‌رضوی، ریخته شده است، درحالی‌که معمولا اعضای مجامع انتخاباتی هیئت‌های ورزشی دست‌کم ۳۰ تا ۳۲ نفر هستند. از رؤسای هیئت‌های شهرستان‌ها بگیرید تا نماینده ورزشکاران، داوران و مربیان و... به‌ویژه در هیئتی مثل هیئت دوومیدانی که هیئت یک رشته ورزشی مادر است و تقریبا در همه شهرستان‌ها نماینده دارد. با وجود این، نیمی از اعضا به این مجمع آمدند و از اداره‌کل ورزش‌وجوانان خبر می‌رسد دیگران، چون سرپرست هیئت شهرستانشان بودند، نمی‌توانستند در انتخابات شرکت کنند. مسئله‌ای که بیش از پیش شائبه مهندسی شیک انتخابات این هیئت را تصدیق می‌کند و داستان وقتی جالب‌تر می‌شود که در هفته‌های قبل بار‌ها زمزمه‌های اختلاف رئیس فدراسیون دوومیدانی و مدیرکل ورزش‌وجوانان استان بر سر گزینه ریاست هیئت مطرح شده بود.

این زمزمه‌ها حاکی از این بود که هاشم صیامی، شرط تأیید رئیس پیشنهادی اداره‌کل برای ریاست هیئت دوومیدانی استان را قبول مسئولیت مالی برگزاری تورنمنت سالانه بین‌المللی امام‌رضا (ع) در مشهد دانسته است. اینکه انتخابات ریاست هیئت دوومیدانی استان مهندسی شده بوده یا نه، مشخص نیست؛ اما شواهد حاکی از آن است که این انتخابات تمیز و شفاف نبوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->